• Sikkert, enkelt, raskt
  • 30-Dagers pengene tilbake garanti
  • Produkter til over 35.000 forskjellige enhter!

Spørsmål? Værsåsnill kontakt oss!

Anmeldelser

Arnulf Willumsen gav oss:
(5/5)
Produkt:
Nilfisk GM90 støvposer Mikrofiber (5 poser)
Les produktanmeldelser fra andre kunder

Garanti

30-dager penger tilbake garanti

Vårt mål for hver bestilling er en fornøyd kunde. Derfor har vi ikke bare garanti og vår RMA prosedyre for defekter, vi gir deg også en 30-dager penger tilbake garanti! Hvis produktet ikke er det du forventet eller hvis du har skiftet mening, får du pengene tilbake. Vi krever dog at produktet er sendt tilbake i dets originale emballasje, uåpnet, innen 30 dager etter at din bestilling var levert.

Vennligst merk: for at du skal kvalifiseres for å få pengene tilbake, må du først kontakt helpdesk og avvente instruksjoner før du sender tilbake ditt produkt

Garanti

Alle våre produkter kommer med en 12 måneders garanti. Garantien gjelder hvis kjøperen har brukt og installert produktet riktig i enheten, og produktet har blitt behandlet riktig.

Vennligst legg merke til at støvsugerposer er forbruksvarer. Vennligst følg instruksjonene som spesifisert av støvsuger-produsenten for korrekt bruk.

RMA

Hvis du har et problem med et produkt du har kjøpt hos oss, vennligst kontakt oss først. Vi vil behandle forespørselen din og prøve å finne en løsning på problemet ditt. Hvis problemet ikke kan løses av vår brukerstøtte-avdeling, vil vi generere et RMA-nummer(Return Material Authorization) for deg. Vi anbefaler at du returnerer produktet ditt i en fast (boble)konvolutt. Vennligst forsikre deg om at RMA-nummeret er synlig på utsiden av konvolutten og er skrevet på papir inne i konvolutten. Gjennom RMA-nummeret ditt er vi i stand til å identifisere produktet når det ankommer hos oss. Hvis inspeksjonen konluderer med at det returnerte produktet er defekt vil et nytt produkt bli sendt ut uten noen ekstra kostnader.
NB: vi kan ikke behandle returnerte produkter hvis du enda ikke har mottatt et RMA-nummer.

  • Sikkert, enkelt, raskt
  • 30-Dagers pengene tilbake garanti
  • Produkter til over 35.000 forskjellige enhter!

Spørsmål? Værsåsnill kontakt oss!