• Sikkert, enkelt, raskt
  • 30-Dagers pengene tilbake garanti
  • Produkter til over 35.000 forskjellige enhter!

Spørsmål? Værsåsnill kontakt oss!

DustDeal.no og informasjonskapsler

Denne siden forklarer hvordan DustDeal.no bruker informasjonskapsler på sin nettside.

Hva er informasjonskapsler?

Les mer: Informasjonskapsler er små tekstfiler som kan brukes av nettsider for å gjøre en brukeropplevelse mer effektiv. Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten din hvis det er strengt nødvendige for driften av denne nettsiden. For alle andre typer informasjonskapsler trenger vi din tillatelse. Denne nettsiden bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Noen informasjonskapsler er plassert av tredjepartstjenester som vises på sidene våre. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake ditt samtykke fra våre vilkår for informasjonskapsler på vår nettside. Lær mer om hvem vi er, hvordan du kan kontakte oss og hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.

Førsteparts informasjonskapsler: En førsteparts informasjonskapsler er en informasjonskapsel som er utstedt fra det samme domenet som nettsiden du besøker.
Tredjeparts informasjonskapsler: En tredjeparts informasjonskapsel er en informasjonskapsel som er utstedt fra et domene ulikt fra den nettsiden du besøker.

Hva slags informasjonskapsler brukes av DustDeal.no?

DustDeal.no bruker ulikte typer informasjonskapsler for å sikre funksjonaliteten til nettsiden og for å analysere atferd for å optimalisere brukeropplevelsen. Videre bruker noen av våre partnere, slik som Google, informasjonskapsler for å hjelpe oss med å forstå behovene til våre besøkende og forbedre nettsiden vår. For å lese mer om dette, vennligst se seksjon 13 i våre vilkår og betingelser.

Hvordan kan jeg hindre bruken av informasjonskapsler?

Bruken av informasjonskapsler er aldri obligatorisk når du besøker en nettside. Det er opp til deg om du vil la din nettleser akseptere informasjonskapsler eller ikke. DustDeal.no kan imidlertid ikke garantere funksjonaliteten til nettsiden hvis du ikke godtar informasjonskapsler fra oss eller våre tredjepartspartnere. For å slutte å akseptere informasjonskapsler, vennligst ta i bruk hjelpefunksjonen til din nettleser. På www.youronlinechoices.eu kan du justere innstillinger angående informasjonskapsler og reklamenettverk.

Hvis du har andre spørsmål angående bruken av informasjonskapsler på DustDeal.no, er du velkommen til å kontakte oss.

Kilder: http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Anmeldelser

Petter Nilsen gav oss:
(4/5)
Produkt:
Nilfisk ALTO Attix 360-21 støvposer Mikrofiber (5 poser)
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • Sikkert, enkelt, raskt
  • 30-Dagers pengene tilbake garanti
  • Produkter til over 35.000 forskjellige enhter!

Spørsmål? Værsåsnill kontakt oss!