• Sikkert, enkelt, raskt
  • 30-Dagers pengene tilbake garanti
  • Produkter til over 35.000 forskjellige enhter!

Spørsmål? Værsåsnill kontakt oss!

DustDeal.no Anmeldelser

De følgende kundene delte deres erfaring med oppgradering av batteri med oss:

Branka Sablić fra Kroatia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
29-08-2023
Produkt:
Tilbud: The Pink Stuff (850 gram) + Scrub Daddy | Original Sponge + Scrub Daddy | Mikrofiberkluter
Generelt:
Zadovoljna sam.
Om produktet:
The Pink stuff odlično čisti inox, pećnicu, posuđe. Scrub daddy super riba, a nježan je za ruke. Krpe od mikrofibre još nisam isprobala.
Werner Gunsch fra Sveits gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
04-09-2023
Produkt:
Slange
Generelt:
alles hat geklappt
Om produktet:
genau was ich eollte
Rebecca Emmett fra Irland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-08-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser)
Generelt:
Will be ordering again
Om produktet:
Found exactly what I needed
GODELIEVE VAN BOSSUYT fra Belgia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
06-09-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Snelle levering
Om produktet:
Producten reeds gekend en gebruikt
Marie-Annick Le Bras fra Frankrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-09-2023
Produkt:
Plastikk slange
Generelt:
Livraison assez rapide.
Om produktet:
Pris un tuyau générique pour un aspirateur Miele. Parfait! Cela évite de devoir acheter le produit originel qui n'est vendu qu 'avec les 2 embouts dont je n'ai pas besoin.
petter veitan fra Norge gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-09-2023
Produkt:
Universell T-formet gulvbørste (30 > 37mm)
Generelt:
rask og hyggelig pris
Om produktet:
norsk
petter veitan fra Norge gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-09-2023
Produkt:
Universell T-formet gulvbørste (30 > 37mm)
Generelt:
rask og hyggelig pris
Om produktet:
norsk
Jean Gitenet fra Sverige gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
25-08-2023
Produkt:
Filter
Generelt:
Bra
Om produktet:
Perfekt
Hansjörg Lütscher fra Sveits gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
05-09-2023
Produkt:
T-formet gulvbørste (32mm)
Generelt:
Alles ging einfach und relatif schnell.
Om produktet:
Passt genau wenn auch nicht Organialbürste von Philips, aber was machts.
Jos Wesdijk fra Nederland gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
01-09-2023
Produkt:
Universal-pistolgrep til 35 mm rør
Generelt:
Overzichtelijke website, snelle service
Om produktet:
Goede kwaliteit, perfect aansluitend op mijn oude stofzuiger
Jos Wesdijk fra Nederland gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
01-09-2023
Produkt:
Universal-pistolgrep til 35 mm rør
Generelt:
Overzichtelijke website, snelle service
Om produktet:
Goede kwaliteit, perfect aansluitend op mijn oude stofzuiger
Damian Flynn fra Irland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser)
Generelt:
Very easy to deal with
Om produktet:
Very happy arrived in good condition
Maria Caetano fra Portugal gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
06-09-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Foram rápidos e recebi o que previa no tempo previsto
Om produktet:
Optima qualidade e em boa quantodade
Michel De Rouck fra Belgia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
30-08-2023
Produkt:
Slange
Generelt:
Zeer efficiënt. Alleen werd de bestelling 2x genoteerd, waarschijnlijk door een fout van mezelf.
Om produktet:
Vervangstuk Rowenta nergens te vinden, behalve bij u. Functioneert perfect.
Rajdar COLL-PART fra Frankrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Livraison étonnamment rapide au regard des précédentes commandes : bravo!
Om produktet:
Parfaitement confoo
Rajdar COLL-PART fra Frankrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Livraison étonnamment rapide au regard des précédentes commandes : bravo!
Om produktet:
Parfaitement confoo
Maurice Nibus fra Belgia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-09-2023
Produkt:
Universell T-formet gulvbørste (30 > 37mm)
Generelt:
Je suis très satisfait dommage que le site ne propose pas de traduire la page en français.
Om produktet:
Le produit est de bonne qualité
Eva Frimodig Olsson fra Sverige gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-08-2023
Produkt:
Slange
Generelt:
Snabbt o säkert
Om produktet:
Perfekt
MOACIR de Sa Pereira fra Portugal gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-08-2023
Produkt:
T-formet gulvbørste Miele (35mm)
Generelt:
Compra e entrega rapidas
Om produktet:
O esperado
Kenneth Magnusson fra Sverige gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-09-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Bra pris och lätt att beställa
Om produktet:
Uppfyllde mina önskemål på kvalitet och passform
Atle Kjosnes fra Norge gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
01-09-2023
Produkt:
støvpose Passende til Miele G/H/N 3D
Generelt:
Enkel og god web-side
Om produktet:
Litt lang leveringstid 2-3uker
magda koch fra Belgia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2023
Produkt:
Universal-pistolgrep til 32 mm rør
Generelt:
Perfect
Om produktet:
Zeer goef
magda koch fra Belgia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2023
Produkt:
Universal-pistolgrep til 32 mm rør
Generelt:
Perfect
Om produktet:
Zeer goef
CHRISTIAN DEKEYSER fra Belgia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-08-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser)
Generelt:
zeer betrouwbaar en goede website
Om produktet:
idem
Ivan Bach Jensen fra Danmark gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2023
Produkt:
Universal-pistolgrep til 35 mm rør
Generelt:
Alt fungerer godt
Om produktet:
Kvalitet er i orden
Ivan Bach Jensen fra Danmark gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2023
Produkt:
Universal-pistolgrep til 35 mm rør
Generelt:
Alt fungerer godt
Om produktet:
Kvalitet er i orden
Ivan Bach Jensen fra Danmark gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-08-2023
Produkt:
Universal-pistolgrep til 35 mm rør
Generelt:
Alt fungerer godt
Om produktet:
Kvalitet er i orden
José Pattyn fra Frankrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-08-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser)
Generelt:
Livraison rapide et tarifs très intéressants
Om produktet:
Un produit que je ne trouvais pas ailleurs ! Très bonne qualité
Sonja Stäger fra Sveits gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
20-08-2023
Produkt:
Slange
Generelt:
Promte Lieferung!
Om produktet:
Der Staubsauger Schlauch passt,obschon er nicht original Miele ist.Leider hängt er schnell aus,dort wo er am Sauger befestigt wird!
Siegfried Hammer fra Østerrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
23-08-2023
Produkt:
Komplett universell reparasjonsslange til Nilfisk GA70
Generelt:
Prompte Lieferung. Ersatzteil wie versprochen kompatibel mit Nilfisk sehr altesBaujahr
Om produktet:
Prompte Lieferung. Ersatzteil wie versprochen kompatibel mit Nilfisk sehr altesBaujahr
Heinz Rischka fra Østerrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-08-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser)
Generelt:
problemlose kaufabwicklung, rasche lieferung
Om produktet:
kein unnötiges verpackungsmaterial, ware tadellos
Johny Laevers fra Belgia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-08-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Nog nooit geen enkel probleem gehad.
Om produktet:
ok.
Nils Leif Nilsson fra Sverige gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-08-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (9 poser)
Generelt:
SNABB LEVERANS
Om produktet:
BRA PODUKT
Suvi Koskinen fra Finland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-08-2023
Produkt:
Universell T-formet gulvbørste (30 > 37mm)
Generelt:
Nopea toimitus ja tullut aina mitä pitää, suosittelen.
Om produktet:
Tilaamani suulake on parempi kuin Kärcherin alkuperäinen! Suodatin oli myös mitä pitää.
Suvi Koskinen fra Finland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-08-2023
Produkt:
Universell T-formet gulvbørste (30 > 37mm)
Generelt:
Nopea toimitus ja tullut aina mitä pitää, suosittelen.
Om produktet:
Tilaamani suulake on parempi kuin Kärcherin alkuperäinen! Suodatin oli myös mitä pitää.
joseantonio mouro fra Spania gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-08-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser)
Generelt:
Fácil y rápido
Om produktet:
Producto perfecto
Michelle Heald fra Storbritannia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
25-08-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser)
Generelt:
Quick delivery
Om produktet:
Vacuum bags
Teresa Martins fra Portugal gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
18-08-2023
Produkt:
Filter
Generelt:
Rapidos e eficientes
Om produktet:
O filtro de carbono podia ter melhor qualidade
Indrek Raaper fra Estland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-08-2023
Produkt:
Karcher Støvposer (5 poser)
Generelt:
Ok
Om produktet:
Ok
Indrek Raaper fra Estland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-08-2023
Produkt:
Karcher Støvposer (5 poser)
Generelt:
Ok
Om produktet:
Ok
Indrek Raaper fra Estland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-08-2023
Produkt:
Karcher Støvposer (5 poser)
Generelt:
Ok
Om produktet:
Ok
Michael Osborne fra Irland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
18-08-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Super service , quick response and item was exactly as described and arrived quickly.
Om produktet:
As described and worked perfectly
Michael Osborne fra Irland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
18-08-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Super service , quick response and item was exactly as described and arrived quickly.
Om produktet:
As described and worked perfectly
virve kärki fra Finland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
18-08-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser)
Generelt:
helposti tuotteet löytyivät ja toimitus sujui myös nopsasti pakettiautomaattiin.
Om produktet:
ihanaa kun löysin näitä teiltä. Hyviltä vaikuttavat.
virve kärki fra Finland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
18-08-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser)
Generelt:
helposti tuotteet löytyivät ja toimitus sujui myös nopsasti pakettiautomaattiin.
Om produktet:
ihanaa kun löysin näitä teiltä. Hyviltä vaikuttavat.
Stephan Berg fra Tyskland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-08-2023
Produkt:
Slange
Generelt:
Super Service. Schnell und ohne jegliche Probleme
Om produktet:
Das Ersatzteil passt und arbeitet gut.
Peter Fridmar fra Sverige gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
17-08-2023
Produkt:
Slange
Generelt:
Första gången jag handlade på DustDeal, och det fungerade utan problem.
Om produktet:
Jag hjälpte min granne som är över 90 år att inhandla en ny dammsugarslang. Han meddelar att har är mycket belåten med produkten, tyckte priset var ok och att leveranstiden också var ok.
Joan O' Gorman fra Irland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-08-2023
Produkt:
Filter
Generelt:
Very easy to order items and delivered as promised
Om produktet:
Great value and working perfectly.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΟΣ fra Hellas gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
16-08-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser, 2 filtre)
Generelt:
Άψογη εξυπηρέτηση.
Om produktet:
Πολύ καλά σε πολύ καλή συσκευασία.
Deborah Raftery fra Irland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
14-08-2023
Produkt:
Universell T-formet gulvbørste (30 > 37mm)
Generelt:
Great quality product and superb service. Arrived expertly packed and in good time. Thank you!
Om produktet:
Brilliant universal vacuum floor head.
Monika Vajon fra Nederland gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
26-08-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (9 poser)
Generelt:
duidelijk en snel
Om produktet:
Past prima en hij is groot!!
Greet Vermiert fra Belgia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-08-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Niks op aan te merken. Alles zoals het hoort.
Om produktet:
Het zijn de juiste producten.
Sanja NIMAC fra Kroatia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
13-08-2023
Produkt:
Tilbud: The Pink Stuff Pasta (850 gram) + Scrub Mamma Sponge Pink & Scrub Daddy Original Svamp
Generelt:
Jako brza dostava, naruceni proizvodi stigli prema ocekivanju
Om produktet:
Odlična kvaliteta, ponovljena narudžba.
RONNY OOSTERLINCK fra Belgia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
11-08-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (9 poser)
Generelt:
het is de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb
Om produktet:
het zijn stofzuigzakken
Franz Patzenhofer fra Østerrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
18-08-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Immer ein verlässlicher Partner
Om produktet:
erfüllt zuverlässlich seinen Zweck
Alfons Mayer fra Tyskland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Universalslange til 32 mm tilkoblinger. (185cm)
Generelt:
Ware wie beschrieben, sehr schnelle Lieferung, werde wieder bestellen!
Om produktet:
Passt auf Anhieb! Gute Ware ist zu Empfehlen!
Gillian collier fra Frankrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
09-08-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Excellent
Om produktet:
Excellent
Lennart Selander fra Sverige gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
15-08-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser)
Generelt:
Jag har flera gånger köpt dammsugarpåsar från DustDeal. Inget krångel, snabb leverans.
Om produktet:
Rätt påsar till respektive dammsugare.
Gernot Granner fra Østerrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
09-08-2023
Produkt:
Slange
Generelt:
Problemlose Abwicklung von Bestellung bis Warenempfang
Om produktet:
Staubsauger Schlauch für älteres Miele Gerät
Thomas Power fra Irland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Filter
Generelt:
Very good, no problem with product or delivery. Will call again.
Om produktet:
Perfect!
Rudiger Van den Broeck fra Belgia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
1é maal doch alles is perfect verlopen
Om produktet:
De aangekochte producten waar wat ze hoorden te zijn
Guy Rouillier fra USA gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
26-07-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser, 2 filtre)
Generelt:
My transaction with DustDeal was excellent. Communication was thorough, and my order was delivered promptly without any further action required from me. The order was well packaged and delivered without damage.
Om produktet:
For my initial order, I bought a small number of bags - 10 - because I had no experience with DustDeal, and I didn't know the quality of the bags I would receive. The bags look great, though I have not used them yet. Assuming they work as well as they look, I will gladly make a larger order next time, and will enthusiastically be a repeat customer.
GAETAN BORDIER fra Sveits gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
07-08-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Parfait ! Rapide etc. bref impeccable
Teo Sioli fra Irland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-08-2023
Produkt:
støvpose Passende til Miele G/H/N 3D
Generelt:
The dust bags and fragrance that I got for the second time were carefully packed and sent plus it’s matching exactly. I’m so happy with the paid/quality/product..I do recommend this items..
Om produktet:
Hi, as I mentioned earlier I’m really happy with the products bought, though for some reasons the order stage it’s a hassle..I was ready to give up..don’t know the issue yet..hope you’ll have your web developer to have a look on the site..it’s really very hard to reach the last page and order!
Teo Sioli fra Irland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-08-2023
Produkt:
støvpose Passende til Miele G/H/N 3D
Generelt:
The dust bags and fragrance that I got for the second time were carefully packed and sent plus it’s matching exactly. I’m so happy with the paid/quality/product..I do recommend this items..
Om produktet:
Hi, as I mentioned earlier I’m really happy with the products bought, though for some reasons the order stage it’s a hassle..I was ready to give up..don’t know the issue yet..hope you’ll have your web developer to have a look on the site..it’s really very hard to reach the last page and order!
Michael Sundberg fra Sverige gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
10-08-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Snabb leverans
Om produktet:
Bra kvalité på påsarna till min Festool dammsugare till ett mycket bra pris
Françoise Garnier fra Frankrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-08-2023
Produkt:
Slange
Generelt:
Sérieux livraison rapide et bon matériel
Om produktet:
Correspond à ce que j’attendais bon produit
Matea Novak fra Kroatia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Oppvask Daddy | Sponsor vedlegg
Generelt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produktet:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak fra Kroatia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Oppvask Daddy | Sponsor vedlegg
Generelt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produktet:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak fra Kroatia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Oppvask Daddy | Sponsor vedlegg
Generelt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produktet:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak fra Kroatia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Oppvask Daddy | Sponsor vedlegg
Generelt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produktet:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak fra Kroatia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Oppvask Daddy | Sponsor vedlegg
Generelt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produktet:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak fra Kroatia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Oppvask Daddy | Sponsor vedlegg
Generelt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produktet:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Matea Novak fra Kroatia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Oppvask Daddy | Sponsor vedlegg
Generelt:
Super stranica, odlicni proizvodi i brza dostava!
Om produktet:
Scrub daddy i mommy su super spuzvice, izdrzljive, dovoljno velike i odlicno ciste! Prava motivacija za generalku :)
Sharon Timmins fra Irland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser)
Generelt:
Fast, efficient service
Om produktet:
The right product and good value for money.
Miel Fets fra Belgia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
01-08-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Hoe snel hebben jullie dit klaar gespeeld, met een beetje overdrijving kan ik zeggen besteld en dan onmiddellijk geleverd. Bedankt hiervoor beter kan niet.
Om produktet:
Waren zoals verwacht
Tomislav Jurić fra Kroatia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-08-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Odgovoran odnos prema kupcu
Om produktet:
Proizvodi odgovaraju opisu, odlične su kvalitete
Ursu Olimpia fra Romania gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Damp Duster Light Pink | 1 stk
Generelt:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om produktet:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia fra Romania gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Damp Duster Light Pink | 1 stk
Generelt:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om produktet:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia fra Romania gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Damp Duster Light Pink | 1 stk
Generelt:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om produktet:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia fra Romania gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Damp Duster Light Pink | 1 stk
Generelt:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om produktet:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ursu Olimpia fra Romania gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
08-08-2023
Produkt:
Scrub Daddy | Damp Duster Light Pink | 1 stk
Generelt:
Produse la pret corect si originale, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Om produktet:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
maria lenger fra Østerrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-07-2023
Produkt:
Universell T-formet gulvbørste (32mm)
Generelt:
Bestellung und Bezahlung unkompliziert,Lieferung promt
Om produktet:
Produkt wie beschrieben, werde sicherlich wieder hier bestellen
Mary McMahon fra Irland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-07-2023
Produkt:
Slange (Lengde 185 cm, Diameter 32 mm)
Generelt:
Great service.
Om produktet:
My product is exactly right
João Robalo fra Portugal gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
04-08-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser, 2 filtre)
Generelt:
Nada a apontar. Compra/Envio impecável
Om produktet:
Como anunciado. Exatamente o que pretendia
Peter Welsh fra Storbritannia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
31-07-2023
Produkt:
Komplett universell reparasjonsslange til Miele S5000 S5261
Generelt:
I had managed to order the same item twice so some confusion but quickly and efficiently handled
Om produktet:
Came with clear instructions!
Marlene Ferreira fra Portugal gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-08-2023
Produkt:
Universelt rundt munnstykke med bust (32mm)
Generelt:
Estou satisfeita com o serviço e toda a informação durante o processo.
Om produktet:
Comprei sacos para o aspirador Kirby e estou satisfeita com o produto,
Marlene Ferreira fra Portugal gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-08-2023
Produkt:
Universelt rundt munnstykke med bust (32mm)
Generelt:
Estou satisfeita com o serviço e toda a informação durante o processo.
Om produktet:
Comprei sacos para o aspirador Kirby e estou satisfeita com o produto,
Marlene Ferreira fra Portugal gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
02-08-2023
Produkt:
Universelt rundt munnstykke med bust (32mm)
Generelt:
Estou satisfeita com o serviço e toda a informação durante o processo.
Om produktet:
Comprei sacos para o aspirador Kirby e estou satisfeita com o produto,
Jose Araujo fra Portugal gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
27-07-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Rápidos, corretos e eficientes.
Om produktet:
Exatamente o que pretendia e a bom preço.
Rune Lund fra Sverige gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
03-08-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (10 poser, 1 filter)
Generelt:
Bara så bra.
Om produktet:
Fungerar bra
Panait Marius fra Romania gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
22-07-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (9 poser)
Generelt:
A durat puțin mai mult până la primire comandă
Om produktet:
Exact că cele prezentate pe site
Catherine Pynn fra Storbritannia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
28-07-2023
Produkt:
Philips Støvposer Mikrofiber (4 poser)
Generelt:
Delivery very was a while but everything arrived ok
Om produktet:
Works as well xoected
Åsa Hermansson fra Sverige gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-07-2023
Produkt:
Universal-pistolgrep til 32 mm rør
Generelt:
En av väldigt få företag som sålde den sortens dammsugarrör som jag ville ha!
Om produktet:
Perfekt!
Gerard Leneghan fra Irland gav oss:
(4/5)
Dato for anmeldelse
26-07-2023
Produkt:
Universal-pistolgrep til 35 mm rør
Generelt:
Overall easy to navigate website with large range of products.
Om produktet:
Correct part and not over priced.
Peter Dietz fra Tyskland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
24-07-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Schnelle Lieferung und guter Preis
Om produktet:
Gute Qualität
Pierre BERNADAC fra Frankrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
22-07-2023
Produkt:
Støvposer Mikrofiber (5 poser)
Generelt:
Aucun problème avec cette commande. Livraison dans les délais. Expérience à renouveler en cas de besoin. Nous recommandons !
Om produktet:
Pas encore utilisés.
Yrjo Lindroth fra Finland gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
21-07-2023
Produkt:
Filter
Generelt:
Palvelu toimi hyvin.
Om produktet:
Kyllä imuri nyt toimii hyvin ja on tehokas.
Vincenzo Alfano fra Belgia gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-07-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser)
Generelt:
Livraison rapide.
Om produktet:
Je suis content d'avoir pu retrouver un produit qui daté depuis plusieurs années.
Susan Griffin fra Frankrike gav oss:
(5/5)
Dato for anmeldelse
20-07-2023
Produkt:
Støvposer (10 poser)
Generelt:
Efficient sevice
Om produktet:
Good quality product

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Fordelene med DustDeal.no

  • Produkter av høy kvalitet
  • Sikkert, enkelt, raskt
  • Laveste priser
  • 30-Dagers pengene tilbake garanti
  • Sikkert, enkelt, raskt
  • 30-Dagers pengene tilbake garanti
  • Produkter til over 35.000 forskjellige enhter!

Spørsmål? Værsåsnill kontakt oss!