• Sikkert, enkelt, raskt
  • 30-Dagers pengene tilbake garanti
  • Produkter til over 35.000 forskjellige enhter!

Spørsmål? Send e-post til: info@DustDeal.no

Børster

Vi tilbyr alle typer børster som passer til støvsugere. Det er viktig å sjekke børstehodet på støvsugeren regelmessig, siden børstehårene kan slite og støv og hår kan sitte fast i dem. Hvis støvsugerbørsten fungerer som den skal, vil støvsugeren oppnå bedre resultater. Støvsugerbørsten må alltid festes ordentlig til røret. Generelt er det mulig å veksle mellom forskjellige typer børster. Velg en støvsugerbørste som passer type gulv du har i hjemmet eller på kontoret. Vårt produktutvalg inkluderer også støvsugerbørster ment for dyrehår og børster for vanskelig flekker.

Det er viktig å sjekke børstehodet på støvsugeren regelmessig, siden børstehårene kan slite og støv og hår kan sitte fast i dem. Hvis støvsugerbørsten fungerer som den skal, vil støvsugeren oppnå bedre resultater. Støvsugerbørsten må alltid festes ordentlig til røret. Generelt er det mulig å veksle mellom forskjellige typer børster. Velg en støvsugerbørste som passer type gulv du har i hjemmet eller på kontoret. Vårt produktutvalg inkluderer også støvsugerbørster ment for dyrehår og børster for vanskelig flekker.

Se alle merkene nedenfor

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Velg enkelt enheten eller kategorien

Anmeldelser

Rønnaug Sindsen gav oss:
(4/5)
Produkt:
Miele Total Care Universell T-formet gulvbørste (30 > 37mm)
Generelt:
Helt ok.
Om produktet:
De fungerer som de skal.
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • Sikkert, enkelt, raskt
  • 30-Dagers pengene tilbake garanti
  • Produkter til over 35.000 forskjellige enhter!

Spørsmål? Send e-post til: info@DustDeal.no

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.